среда, 27. јануар 2016.

Kako da povećate plodnost - Forever Multi Maca - Zdravlje i Aloe

Kako da povećate plodnost - Forever Multi Maca - Zdravlje i Aloe: Forever Multi-Maca je sjajan dodatak ishrani za libido i potenciju. Forever Multi-Maca kombinuje Peruansku biljku Maca sa još nekoliko biljaka koji zbog svog sastava poboljšavaju plodnost.



Poreklo Make
Gajenje peruanskog Maka korena datira od pre par milenijuma. Maka koren je bio integralni deo svakodnevne ishrane stanovnika regiona Anda. Zbog velike hranljivosti i lekovitosti Maku koren su prvi kultivisali peruanski starosedioci. Inke su znale za ogromnu potentnost Make i zbog toga je njena upotreba bila ogranicana samo na rojalsku familiju. Spanski osvajaci, otkrivajuci vrednost Make odredjuju Maku kao sredstvo placanja poreza i izvoze je. Maka koren se koristio kao sredstvo za povecanje energije i kao hrana na spanskom dvoru. Peruanska Maka je jedna od prvih kultivisanih biljaka stanovnika Anda, sto se nastavlja i u kolonijalno doba.
Maka koren
Nakon nekog vremena saznanja o izuzetnim kvalitetima Make zamiru i ostaju sačuvana jedino u udaljenim i zabacenim peruanskim komunama Anda.

Нема коментара:

Постави коментар